Voor opdrachtgevers

Advisian levert hoogwaardige technici aan interessante bedrijven. Wij ondersteunen onze opdrachtgevers met name op het gebied van werving & selectie en ad interim recruitment. Advisian kan u van dienst zijn zowel bij het invullen van uw vacatures, als met het leveren van tijdelijke project medewerkers

Dienstverlening

Direct Recruitment

Advisian gaat op zoek naar een nieuwe medewerker, die u voor tijdelijk of vast, zelf wilt aannemen. Hierbij gaan we een gesprek aan met u of uw collega om erachter te komen waar u nu echt naar op zoek bent. Met deze informatie gaan we aan de slag en schrijven we onze eigen vacatureteksten om technici te werven. Kandidaten spreken we altijd eerst zelf voor we ze bij u voorstellen. Zo ontvangt u alleen kandidaten die op basis van ons eerste gesprek geschikt zijn.

Ad-interim Recruitment

Een recruiter van Advisian werkt inhouse bij uw organisatie, part-time of full-time en staat u bij in de werving van technici. Onze recruiter staat u bij in het bepalen van de vacature eisen, het zoeken en spreken van kandidaten, schrijven van vacatureteksten maar ook in het bepalen van uw wervingsbeleid, marketinguitingen en de eigen "Werken Bij" website.

Werkwijze

Advisian gaat anders te werk dan anderen. Wij vinden het belangrijk dat iedereen weet waar hij aan toe is. Daarom maken we graag duidelijke afspraken met elkaar. Wij gaan als volgt te werk:

Kennismaken

U bent op zoek naar nieuwe medewerkers en heeft daarbij hulp nodig. Om er zeker van te zijn dat Advisian die mensen voor u kan vinden, komen we graag nader kennis met u en uw organisatie maken. In dit gesprek leren wij uw organisatie kennen en inventariseren we waar u naar op zoek bent. Ook zullen we onze uiteraard eigen organisatie kort toelichten.

Op zoek!

Na het kennismakingsgesprek gaat Advisian op zoek naar interessante kandidaten. Deze worden allen eerst door ons gesproken. In het gesprek met onze kandidaten hebben we het uiteraard over hun werkervaring, maar ook heel belangrijk vinden we de persoon achter het CV. Vaak wordt de match met een bedrijf grotendeels bepaald door het feit of iemand het team past als persoon.

Wanneer we de juiste kandidaat voor u gevonden hebben, stellen we deze bij u voor. Hierbij ontvangt u naast zijn CV, ook onze eigen bevindingen uit het interview dat we met deze kandidaat gehad hebben.

Gesprek

Uiteraard wilt u de kandidaat ook zelf zo snel mogelijk spreken. Aangezien er veel vraag is naar technici, is het belangrijk om deze afspraak snel in te plannen. Hoe u dit gesprek inkleedt staat u uiteraard helemaal vrij. Mocht u zelf nog niet zoveel ervaring hebben met het voeren van sollicitatiegesprekken dan staan we u hier uiteraard ook graag kosteloos in bij.

Start

Advisian heeft de geschikte persoon gevonden en hij of zij heeft ook voor uw organisatie gekozen. Na het succesvol invullen van een vacature houdt onze dienstverlening niet meteen op. Advisian neemt na drie maanden nog contact met u op om te bespreken hoe u de procedure ervaren heeft.

ADRES

Waldeck Pyrmontsingel 77, Nijmegen
Tel: 06 301 567 89
E-mail: info@advisian.nl

VOLG ONS

© Copyright 2021 ADVISIAN